CadDraft de 'stille kracht' achter uw CAD tekenwerk

FAQ's of vrij vertaald Frequent gestelde vragen:

Hier vindt U antwoordt op vragen die vaak gesteld worden.

Ondanks dat, kan het zijn dat uw vraag nog niet beantwoord wordt. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Mogelijkheden om contact op te nemen vindt U op het contact formulier.
Spacer
 
Een best wel veel gehoorde vraag, "Moet ik als opdrachtgever beschikken over een werkplek, hardware en software?"

Nee absoluut niet nodig. Via de digitale snelweg wordt het werk aan de andere kant van de wereld uitgevoerd (om precies te zijn in Indonesië).

Met elke tekening wordt een PDF bestand opgeleverd, dat betekend dat het resultaat makkelijk beoordeeld kan worden en ook commentaren, b.v. in een ontwerp traject, kunnen worden doorgegeven (digitaal aan de PDF toegevoegd)

PDF tools om dit te bewerkstelligen zijn gratis te downloaden.

De PDF is bovendien een volwaardige (op schaal) afdrukbare weergave van de tekening die in CAD applicatie eigen bestands formaat wordt aangeleverd.
 

In welke taal wordt er gecommuniceerd ?

Nederlands , CadDraft communiceerd met haar clienten in het Nederlands en/of Engels als dat de voertaal van het bedrijf is.
 

Afname verplichting ?

CadDraft heeft geen afname verplichting in de vorm van contracten of andere onzin
 

Contract ?

CadDraft heeft geen afname verplichting in de vorm van contracten of andere onzin
 

Hoe communiceren we met CadDraft ?

CadDraft communiceerd met haar clienten in het Nederlands en/of Engels als dat de voertaal van het bedrijf is.
 

Over welke capaciteit beschikt CadDraft ?

De 350+ tekenaars, verdeeld over 70+ Cad applicaties en vele disciplines, vergroten de capaciteit van de client en/of hebben een positieve invloed op de totale doorlooptijd van de opdracht.
 

Detacheerd CadDraft ook tekenaars ?

CadDraft doet NIET aan detachering, omdat dit juist de voordelen voor u weg zou nemen en/of confrontatie met vervelende wetgeving op zou leveren.
 

Wij beschikken over eigen tekenaars ?

Het inschakelen van CadDraft hoeft helemaal niet nadelig te werken t.a.v. eigen tekenaars. CadDraft kan piekbelastingen opvangen tijdens ziekte of vakantie of door extra projecten. CadDraft kan de tijdrovende en/of vervelende klussen opknappen als bijvoorbeeld "As Built" verwerking of 100% cad volwaardige digitalisering van papieren documenten. En ga zo maar door.
 

Waar vind ik de kantoren van CadDraft ?

CadDraft maakt maar zeer beperkt gebruik van kantoor ruimten (absoluut minimum). Het ontbreken van deze kantoren heeft een zeer gunstige invloed op de verkoopprijs, een voordeel voor de client. CadDraft maakt gebruik van regionale freenlancers. Deze mensen die veelal vanuit huis werken maakt het ontbreken van kantoren grotendeels mogelijk ook heeft dit een gunstige werking op het woon-werk verkeer, niet alleen qua tijd besteding maar zeer zeker ook lokaal gunstig ten aanzien van de luchtverontreiniging. (CO2 uitstoot).
 

Wij beschikken niet over tekenaars en/of teken voorschriften

Als de client niet beschikt over bedrijf interne tekenaars dan nog kan er nu toch getekend worden. Omdat CadDraft al het tekenwerk aanlevert in een CAD bestand en in de vorm van een (Adobe) PDF bestand is het altijd mogelijk om het resultaat te beoordelen en/of af te drukken. In geval er niet wordt beschikt over afdruk mogelijkheden (b.v. op schaal grootformaat) dan kan CadDraft dit ook intern verzorgen.
 
Copyright © 2021 CadDraft  B.V. All Rights Reserved