CadDraft de 'stille kracht' achter uw CAD tekenwerk

IM
 

Naasten hulp & goede doelen

Onze partners in Indonesie wonen in een land dat zich op dit moment sterk economisch aan het ontwikkelen is. Toch zijn er nog legio voorbeelden te noemen waarbij hulp van buitenaf zeer welkom is. Je kunt wel zeggen dat dit, geografisch gezien, jonge land volop in beweging is en soms beweegt dat ook een beetje te veel. Neem bijvoorbeeld de recente aardbevingen in Lombok.

Met dit soort calamiteiten zijn het juist diegene die zich op de onderste treden van de economische ladder bevinden, die het hardst worden getroffen, laat staan diegene die nog niet eens op deze ladder staan.

Daarom zijn wij als CadDraft best wel een beetje trots dat wij behulpzaam hebben kunnen zijn bij de wederopbouw van de gebouwen als onderdeel van Peduli Anak Foundation.
Spacer
 
Jakarta
 

Peduli Anak Foundation

De Peduli Anak Foundation, gesticht door de Nederlander Chaim Fetter, is een stichting die zich bezig houd met de opvang van kinderen op het eiland Lombok. Het blijft echter niet bij opvang van ouderloze kinderen. Peduli Anak Foundation vangt ook kinderen op die bijvoorbeeld door extra kosten als gevolg van een ziekte of andere redenen thuis voor een onhoudbare situatie zorgen. Daarnaast krijgen de kinderen onderwijs dat verder gaat dan de basis school.

Kinderen die opgroeien onder de hoede van de Peduli Anak Foundation weten zich daardoor verzekerd van een plaatst in de maatschappij eenmaal deze stichting ontgroeid.

Het zal duidelijk zijn dat er veel geld mee gemoeid is dit schitterende concept gaande te houden een concept waarbij de kinderen ook later verzekerd zijn van een toekomst.

Dan wordt nu net deze stichting door de aardbevingen van eind vorig jaar op Lombok ZWAAR getroffen.
Gebouwen, die onderdak verlenen aan de kinderen, storten in. Bijgebouwen zijn als al niet ingestort, niet langer veilig bruikbaar. Kortom de droom van Chaim Fetter valt in duigen en een ieder heeft het zwaar met de natte moesson op komst.

Meer geïnteresseerd in het levenswerk van Chaim Fetter, of geïnteresseerd hoe te doneren, dan verwijzen wij graag naar diens website
Peduli Anak Foundation.
Spacer
 
Jakarta
 

JAAN - Jakarta Animal Aid Network

Een in Indonesië zeer actieve organisatie is JAAN of het Jakarta Animal Aid Network. Met de vele bedreigde diersoorten in Indonesië is alle steun die bijdraagt in het behoud van deze diersoorten wenselijk. Zodat dadelijk onze kinderen nog van deze diersoorten kunnen genieten en niet enkel uit een plaatjes boek kunnen bewonderen.

Meer geïnteresseerd of de wens om te doneren, dan verwijzen wij graag de eigen website
Jakarta Animal Aid Network
Spacer
Copyright © 2021 CadDraft  B.V. All Rights Reserved