CadDraft de 'stille kracht' achter uw CAD tekenwerk

 

Informatie verwerking

Het verwerken van grote hoeveelheden documenten, ook al is het in digitale vorm, komt met zijn eigen uitdagingen. Een juiste uitvoering van de werkzaamheden, revisie en documentstatus komen hierbij aan de orde. Ook het onderhoud en gebruik van de vele professionele software pakketten vraagt om extra aandacht., Naast de 'support' technische zaken, vraagt verwerking van het 'Intelligent eigendom' van derden ook om garantstelling en waarborging van de geheimhouding.
 
IM

Informatie Management

Een afdeling apart is Informatie Management ook wel document control genoemd.

Vanwege de grote document stromen verbonden aan de Petrochemische industrie heeft CadDraft een interne Informatie Management afdeling (50+ medewerkers), die ervoor zorgdraagt dat de document wijzigingen in goede banen worden geleid.

Deze afdeling draagt ook zorg voor een tijdige retour levering, waarmee de levertijd wordt gewaarborgd.

Naast het klant-eigen revisie systeem past CadDraft  een (nagenoeg onzichtbaar) CadDraft eigen revisie systeem toe waardoor wij de revisies altijd kunnen waarborgen
Spacer
 
Software

Informatie Technologie

CadDraft werkt met professionele CAD software, voor de vervaardiging van tekeningen. In totaal wordt er zo aan 70+ CAD applicaties en deel applicaties invulling gegeven. De koplopers:
• Autocad
• Microstation
• Revit
• Inventor
• Solid works
• Tekla
• Smart Plant Suite (via Citrix)
• Smallworld GIS (via Citrix)
Waarborging van de 'leesbaarheid' van de digitale bestanden staat hierin centraal en dat betekend NIET per definitie altijd werken met de laatste software versie.
Spacer
 
Geheim

Informatie Geheimhouding

Werkend voor de grootste der aarde staat geheimhouding bij CadDraft hoog in het vaandel.

De lokale wetgeving en gedragscode staat ons in tegenstelling tot de Nederlandse wetgeving toe veel passender maatregelen te kunnen nemen tegen schending van deze geheimhoudingsplicht.

Met vak-volwassen tekenaars, welke al reeds jaren gewend zijn onder dergelijke condities hun werk uit te voeren, staan wij garant voor waarborging van de geheimhoudingsplicht.

U bent daarmee verzekerd van een partner die, weleens waar indirect, uw product informatie beschermd gelijk als u dat zelf zou doen.
Copyright © 2021 CadDraft  B.V. All Rights Reserved