CadDraft de 'stille kracht' achter uw CAD tekenwerk

 

Missie

CadDraft is een onafhankelijk tekenbureau gespecialiseerd in Computer Aided Design (CAD). Onze missie is tekentechnische ondersteuning bieden aan bedrijven die deze kunde niet of niet voldoende in huis hebben, zowel in kennis als in capaciteit. Denk hierbij ook aan het omzetten van microfilm of gescande documenten naar volwaardige CAD bestanden en veel meer. Met onze zeer ruime ervaring kunnen we veel in omloop zijnde CAD-applicaties en eventuele daaraan gekoppelde oplossingen bedienen.

Netbeheerders, (semi)overheden, uitvoerende en producerende bedrijven actief in Olie & Gas, Energie, Water, Infra, Bouw en Product zijn onze opdrachtgevers.

CadDraft levert CAD-tekendiensten naar de laatste normen en regelgeving op gebied van Kwaliteit, Veiligheid en Milieu. Daarnaast ontwikkelen we voortdurend nieuwe producten en diensten binnen het vakgebied. Deskundigheid, betrokkenheid en een zakelijke omgang mogen klanten van ons verwachten.
Spacer
 

Strategie

CadDraft streeft er naar, met haar uitstraling, schaalgrootte, expertise, synergievoordelen en het bereik van het totale netwerk, op CAD-gebied slagvaardiger en succesvoller te zijn voor haar klanten dan wanneer deze dit in eigen regie doen.

Hiervoor voeren we een service verlenende strategie. Spin-offs uit activiteiten worden door ons opgepakt om nog breder service te kunnen verlenen.

Dit moet leiden tot een verbeterd rendement bij opdrachtgevers en een snelle en profijtelijke groei van CadDraft.
Spacer
 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

CadDraft voelt zich verantwoordelijk voor het welzijn van haar medewerkers, de leefomgeving en toekomstige generaties. Om ook die de kans te geven op te groeien in een wereld waarin het qua leefomgeving, milieu en klimaat prettig leven is, moet welvaartsgroei een duurzame basis hebben. Zorgvuldig omgegaan met grondstoffen en minimaliseren van afval kan door de inzet van moderne communicatietechnieken. Hierdoor kan ze toe met kleine, centraal gelegen kantoorrruimtes, kan woon-werkverkeer worden beperkt en daarmee de CO2 uitstoot. Maatschappelijk Verantwoord en Duurzaam Ondernemen is onderdeel van de bedrijfsfilosofie met veel aandacht voor energieverbruik, papiergebruik, mobiliteit en maatschappelijke betrokkenheid.

Voor andere bedrijven wil CadDraft hierin een rol-model zijn.
Spacer
Copyright © 2021 CadDraft  B.V. All Rights Reserved