Naasten hulp - goede doelen

Onze partner gevestigd in Indonesië en nauw samenwerkend met mensen uit Indonesië, vinden wij het als CadDraft belangrijk dat wij ons steentje bijdragen in de ontwikkeling van Indonesië mede hiermee invulling gevend aan de saamhorigheid, welke laatste een belangrijke onderdeel uitmaakt van het dagelijkse leven in Indonesië.
CadDraft de 'stille kracht' achter uw tekenwerk
 
Jakarta
 

Peduli Anak Foundation

De Peduli Anak Foundation, gesticht door de Nederlander Chaim Fetter, is een stichting die zich bezig houd met de opvang van kinderen op het eiland Lombok. Het blijft echter niet bij opvang van ouderloze kinderen. Peduli Anak Foundation vangt ook kinderen op die bijvoorbeeld door extra kosten als gevolg van een ziekte of andere redenen thuis voor een onhoudbare situatie zorgen. Daarnaast krijgen de kinderen onderwijs dat verder gaat dan de basis school.

Kinderen die opgroeien onder de hoede van de Peduli Anak Foundation weten zich daardoor verzekerd van een plaatst in de maatschappij eenmaal deze stichting ontgroeid.

Het zal duidelijk zijn dat er veel geld mee gemoeid is dit schitterende concept gaande te houden een concept waarbij de kinderen ook later verzekerd zijn van een toekomst.

Dan wordt nu net deze stichting door de aardbevingen van eind vorig jaar op Lombok ZWAAR getroffen.
Gebouwen, die onderdak verlenen aan de kinderen, storten in. Bijgebouwen zijn als al niet ingestort, niet langer veilig bruikbaar. Kortom de droom van Chaim Fetter valt in duigen en een ieder heeft het zwaar met de natte moesson op komst.

Meer geïnteresseerd in het levenswerk van Chaim Fetter, of geïnteresseerd hoe te doneren, dan verwijzen wij graag naar diens website
Peduli Anak Foundation.
Spacer
 
Jakarta
 

JAAN - Jakarta Animal Aid Network

Een in Indonesië zeer actieve organisatie is JAAN of het Jakarta Animal Aid Network. Met de vele bedreigde diersoorten in Indonesië is alle steun die bijdraagt in het behoud van deze diersoorten wenselijk. Zodat dadelijk onze kinderen nog van deze diersoorten kunnen genieten en niet enkel uit een plaatjes boek kunnen bewonderen.

Meer geïnteresseerd of de wens om te doneren, dan verwijzen wij graag de eigen website
Jakarta Animal Aid Network
Spacer
Copyright © 2019 CadDraft  All Rights Reserved