CadDraft de 'stille kracht' achter uw CAD tekenwerk

 

Het team van CadDraft

De vaste kern van CadDraft wordt gevormd door 3 medewerkers. 2 daarvan in Nederland en 1 die niet alleen hier centraal staat afgebeeld, maar die in Indonesië ook een centrale rol invult.
 

Jaap van Leeuwen

Mijn naam is Jaap van Leeuwen en ik ben sinds 2020 verbonden aan Caddraft. Met een achtergrond in Marketing en Sales werk ik samen met het team aan groei.

Ik heb Caddraft leren kennen als een ontzettend sympathieke club. Het team in zowel Nederland als Indonesie is hecht en familiair.

En de focus ligt voor de volle 100% op kwaliteit. Technisch tekenen is wat we doen: all day every day.

Outsourcing op z'n best!
Spacer
 

Joris ter Braak

Mijn naam is Joris ter Braak, voor CadDraft de Nederlandse spil in Azie. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de fijnmechanische en hydraulisch wereld, dit zowel administratief als technisch maar ook op het gebied van inkoop en verkoop.

Ik heb jaren als “duizendpoot” bij enkele bedrijven gewerkt. Nu heb ik de mogelijkheid om samen met de twee partners in Nederland mijn kennis en kunnen in Azie verder uit te breiden en de Nederlandse en Indonesische bedrijven/mensen te helpen.

Een prachtige uitdaging.
Spacer
 

Jan Verschoor

Natuurlijk had ik, broeiende op het concept van CadDraft en gebaseerd op mijn banden met en frequent bezoek aan Indonesië allang mijn huiswerk gemaakt.

Wetende dat er bij het concept niet over een nacht ijs is gegaan en de potentie in de markt is het enkel nog maar een kwestie van  enthousiaste mensen om invulling te geven aan dit concept.

Zowel zakelijk als uitvoering technisch met elkaar op een lijn zitten is inmiddels een bewezen fenomeen.

Woorden van dank schieten te kort, aan al diegenen die hebben geholpen CadDraft levensvatbaar te maken.
Copyright © 2021 CadDraft  B.V. All Rights Reserved