CadDraft de 'stille kracht' achter uw CAD tekenwerk

 
Spacer

Het team van CadDraft

De vaste kern van CadDraft wordt gevormd door 3 medewerkers. 2 daarvan in Nederland en 1 die niet alleen hier centraal staat afgebeeld, maar die in Indonesië ook een centrale rol invult.
 

Team Indonesie

Werkt CadDraft vrijwel uitsluitend met freelancers, dit team vormt een beetje een uitzondering op de regel als vast team . Medewerkers die niet alleen alle hun specifieke taak hebben, maar ook die van andere begrijpen en uit kunnen voeren.
Van links naar recht:
Joris, onze Nederlander in Indonesië die de contacten met klanten onderhoud en sturing geeft aan het hele team (en freelancers)
Jaka, project bewaking en Informatie management
Sandra, niet alleen qua naam een verrassing (eigenlijk Chandra) maar naast vele teken technische vaardigheden ook een verrassing op vaardigheden in het ICT vlak.
Fianca, project bewaking en Informatie management, samen met Jaka de rechterhand van Joris voor project bewaking en Informatie Management
Krasno, Lead Olie & Gas
Aji,  de jongste telg die zijn opleiding geniet binnen CadDraft en daardoor inmiddels heel breed is geworden qua kunde, beter goed aangeleerd, dan het verkeerde afgeleerd.
Andi, Lead Infra samen met Krasno verantwoordelijke voor dagelijkse uitvoering van teken technische werkzaamheden

Dit team draagt gezamenlijk de zorg voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Als team effort, worden de klant specifieke vereisten geregistreerd en de freelancers hieromtrent geïnformeerd.
Copyright © 2021 CadDraft  B.V. All Rights Reserved