CadDraft de 'stille kracht' achter uw CAD tekenwerk

 

Een paar verschillen toegelicht

In de Petrochemische & Energie wereld (waar onze 'roots' liggen) zijn alle vakgebieden vertegenwoordigd die ook in de reguliere wereld bekend zijn. Soms als deel vakgebied met zijn eigen noemer en soms onder een volledig eigen naam. Hieronder zijn de vakgebieden uit de reguliere wereld opgesomd als deel van de Petrochemische vakgebieden, waarvan de veelal Engelse benaming niet direct duidelijkheid verschaft
 
Plant

Onze 'roots'

Met onze 'roots' in de Petro-chemische & Energie wereld, kun je wel zeggen dat we van alle markten thuis zijn.

In de reguliere wereld komen alle vakgebieden voor die je ook in de Olie, gas & energie wereld tegenkomt.

Wij voelen ons echt thuis in de proces industrie ook voor andere vakgebieden draaien wij onze handen niet om.

Hierbij valt te denken aan:
• Natuurlijk, de proces industrie (Petrochemisch of anders)
• De installatie wereld in de meest brede zin van het woord
• De bouwwereld (met name staal constructies & installaties)
• Machine bouw of samenstellingen van machines
• Ondergrondse infrastructurele zaken (Gas, water, elektriciteit, etc.)
• en ga zo maar door.
Spacer
 
Tekenende jongenman

Vakvolwassen CAD-tekenaars

Verreweg het merendeel van onze (250+) tekenaars schoeit op een jarenlange ervaring. Bij ons dus geen studenten die graag een creatieve uiting geven aan een technisch document en hiermee het product (de tekening) qua kwaliteit schaden.

Door de vakkunde van deze medewerkers, welke vaak met meerdere CAD applicaties kunnen werken, kunnen we invulling geven aan de meest uiteenlopende CAD applicaties.

Van oudsher het meest vertegenwoordigd is natuurlijk Autocad, maar ook Microstation en vele andere (70+) pakketten genieten support.

'High-end' applicaties als bijvoorbeeld SmartPlant P&ID bedienen we dan weer vaak via een Citrix verbinding. Waardoor conversie slagen uit de weg worden gegaan en er ook geen discrepanties optreden in de gebruikte (vaak klant gebonden) standaard. Kortom u bent ervan verzekerd dat een ervaren tekenaar het tekenwerk snel en adequaat voor u uitvoert.
 
Tekening besturen

Genormeerde teken standaarden

Cad tekeningen maken betekend meer dan alleen een CAD programma kunnen bedienen. Het maken van een goed bruikbare tekening, die zowel teken-technisch maar ook als bestand later geen problemen oplevert c.q. goed overdraagbaar is nog altijd vakmanschap.

CadDraft werkt met (vaak in de vergetelheid geraakte, maar nog steeds geldende) teken standaarden en draagt zorg voor een technisch hoogwaardige tekening.

Daarbij staat  leesbaarheid en uitvoerbaarheid hoog in het vaandel.

Er is dus absoluut geen sprake van een creatieve uiting door iemand die voor het eerst een technische tekening vervaardigd.
Spacer
 
Service desk

Communicatie

Bij CadDraft verloopt de communicatie via korte lijnen en dit geschied in het Nederlands, desgewenst in het Engels.

Voor opdracht gerelateerde communicatie is er een apart email adres, dat door alle betrokken partijen kan worden ingezien, afdeling specifiek wordt dit direct opgepakt en beantwoord.

Via dit zelfde adres kan er direct met de uitvoering van werkzaamheden worden gecommuniceerd en ook dit is in het Nederlands.

Mede hierdoor zijn de communicatie trajecten kort en wordt er geen onnodige tijd verspeeld.
Copyright © 2021 CadDraft  B.V. All Rights Reserved